2017 m. spalio 7 d., šeštadienis

KLASIOKAI PO 65 METŲ

2017 m rugsėjo 27 d. Vilniuje, prie šv. Petro ir Povilo bažnyčios susirinko Kupiškio vidurinės mokyklos 13 laidos klasiokai. Į susitikimą atvyko 10 klasės draugų. Dabar įvairiose Lietuvėlės vietose yra gyvi -  23 klasiokai. Jų tarpe 19 moterų ir 4 vyrai. Susėdę kavinėje vieni kitus be problemų atpažinome, pasidalinome prisiminimais, paskaitėme Vytauto Narbuto humoristinius ir eiliuotus laiškus, rašytus 1954 m. ir siųstus Zenonui, Jūros Latvytės eiliuotus pasakojimus apie savo klasę ir istorijos mokytoją Bronę, kuri mėgdavo pakankinti iškvietusi prie lentos  jai patinkančius klasės bernužėlius.
Tylos minute pagerbėme išėjusius Anapilin klasės draugus.
Sugiedojome klasės himną: Ech, tai kompanija, kompanija -  linksmųjų bendraklasių ...
Prisiminėm gyvų klasiokų įsipareigojimą, kad visi gyvi sulauksime Lietuvos šimtmečio minėjimo, o po to, kaip Dievas duos !
Palinkėjome sėkmės ir sveikatos visiems negalėjusiems atvykti į susitikimą. 
Visų vaikams ir anūkams elektroniniu paštu išsiuntėme ir siunčiame, jei tik randame el. pašto adresus, susitikimo nuotraukas.
Iš kairės: Albinas Čiurlys, Nijolė Kemeklytė, Laima Laužikienė-Stankaitytė, Vanda Juozaitienė-Zulonaitė, Zita Drilinginė-Dambrauskaitė, Živilė Mačionienė-Brazauskaitė, Irena Čiapienė-Šinkūnaitė, Nijolė Kinderytė, Julė Bajarskienė-Gatautytė ir Algirdas Šukys











Dalios Mačionytės foto







Komentarų nėra: